ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

     Уважаеми родители,

Великденският ни благотворителен базар приключи. Сърдечно Ви благодарим за проявената  отзивчивост и съпричастност към неговата благородна кауза.

Събраните средства в размер на 7000 лева бяха разпределени между 12 нуждаещи се семейства. Учениците, които ще получат даренията са полусираци, деца на самотни родители, деца от семейства в затруднено материално положение и 1 дете с напълно изпепелен от пожар дом, на което в момента му се налага да живее при близки и роднини.

Освен паричните средства, които ще бъдат предадени на родителите на учениците най - късно до утре вечер, Вие ни изпратихте и много хранителни продукти. Те също бяха разпределени в 12 пакета и ще бъдат предадени на семействата от класните ръководители. Към тях има добавен и допълнителен пакет с Великденски лакомства от училището ни, който включва 1 козунак, 1 пакет с курабии и 1 опаковка със сладки.

Броенето и разпределянето на средствата бе извършено от г-жа Петранка Желязкова и г-жа Петранка Генова - учители и съответно председател и зам. председател на дружеството на БЧК в училище;  г-жа Камелия Гюлева и г-жа Ваня Христова - родители и съответно зам. председател и член на Обществения съвет в училище; г-жа Красияна Станкова - начален учител и 2 ученици - Мартин Генов от начален етап и Мартин Благоев от прогимназиален етап на обучение.

Част от семействата получиха дарението Ви още днес , а останалите ще го получат утре от класните си ръководители.

Протоколите от даренията ще бъдат предадени за съхранение на Обществения съвет при ОУ "Антон Страшимиров", който е съставен от родители. Копия ще се съхраняват и в Дружеството на БЧК, и в канцеларията на училището ни.

Скъпи родители, още веднъж Ви изказваме сърдечната си благодарност за съдействието, което ни оказахте.

Радваме се, че сте наши партньори в процеса на обучение и възпитание на нашите чудесни деца!

Пожелаваме Ви светли и щастливи Великденски празници!