Анкета

Уважаеми родители,
Налага ни се да живеем в сложна пандемична обстановка и да взимаме нелеки решения. Спазването на необходимите мерки и дисциплина вече не е само проява на отговорност към самите нас, а най-вече към здравето и живота на другите около нас. Всички ние, учителите и служителите в ОУ „Антон Страшимиров“, разбираме необходимостта и ползата от живия контакт с нашите ученици. Но, предвид лавинообразно растящия брой на заразените и боледуващи от Covid – 19 в национален мащаб, както и големия брой ученици, които се обучават в нашето училище, считаме, че е необходимо за период от 2 седмици, до края на месец ноември, учениците в прогимназиален етап от 5 до 7 клас да преминат на обучение в електронна среда.
Училището ни вече доказа, че разполагаме с достатъчно опит и ресурс, онлайн обучението на децата да бъде качествено.
Молим Ви да изразите Вашето мнение, като попълните настоящата анкета!
Благодарим!
От екипа на ОУ „Антон Страшимиров“ – гр. Бургас

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPKb6-uQ0lmGcSc3FqOXoPHPo_JScmVxCpBw0AVdfqr6IS_Q/viewform?fbclid=IwAR2GF7kQeREaZQ2NFJQjZSVsCyDCHNqbtDkl6lZ9-P0U9sglX1KZ17haA1A

12 thoughts on “Анкета

  1. Защо не пуснете и 4 класове те могат да се оправят сами. СИНЪТ МИ Е 4 КЛАС И САМ СЕ ОПРАВЯШЕ ПРИ ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА. ОСТАВЕТЕ ПЪРВИ КЛАС. АЗ РАБОТЯ В АПТЕКА И ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ Е СТРАШНО ПОЛОЖЕНИЕТО. НЕКА ПОНЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ ЗА ДЕЦАТА.

  2. Нека да се обърне внимание и за по – малките ученици от 4 клас те също са в рискова среда. Бих искала и те да минат под онлайн форма на обучение както 5 7 и 12 клас. Нека предпазим децата и техните учители здрави.

  3. Защо само 5-7 клас. В другите класове децата не са ли застрашени. Синът ми е 4 клас успява да се оправя сам. За 1 клас е проблемно разбирам но поне и 4 клас спрете.

  4. Аз съм за онлайн обучение и за 4клас.Те са вече отговорни и успяха да се справят с онлайн обучението на пролет. Началните учители са в рискова група да опазим и тях

  5. Оставете първи клас другите ги пуснете поне за две седмици. Да не се притесняваме за децата си. Моето дете е 4 клас и казва че в класа имат болни. Не се спазват никакви мерки

  6. Искаме анкета и за родителите от начален етап. Има училища които са пуснали 4 клас да учат онлайн. Пуснете ги за две седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *