ОУ „АНТОН СТРАШИМИРОВ“ РАБОТИ С ОТГОВОРНОСТ И ОБЩИ УСИЛИЯ

Това, което ни се случва, води до промени във всички дейности на обществото, включително и в образователния процес. Живеем в технологичен свят, който ни предоставя решения за бърза и надеждна комуникация. Сега тези възможности може да подпомогнат учебния процес и да допринесат за пълноценното прилагане на един нов подход към образованието. Дигитализацията е начинът учебно-възпитателната работа да не прекъсва.

Уважаеми ученици,

Времето, прекарано вкъщи, е наложително да използвате за продължаване на Вашето образование – за овладяване на учебното съдържание, което Вашите учители ще Ви преподават дистанционно. Поддържайте обучителната си активност, като се упражнявате върху преподадените уроци.

Уважаеми родители,

Образованието в дигитална среда може да бъде приложено успешно само с Вашата подкрепа и в непрекъснато партньорство с педагогическите специалисти и ръководството на Вашето училище. Подкрепяйте и мотивирайте децата си да се запознават редовно с учебните материали, предоставени им по различни начини от техните учители.

Като отговорни граждани следете здравословното състояние на своите деца. При най-малко съмнение за влошаване на здравето им незабавно потърсете медицинска помощ. 

Само за първите три дни в училище имаме 45 активни виртуални стаи, в които активно протича образователния процес. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *