Тържествен концерт

През учебната 2019/2020 г. се навършват 45 г. от създаването на ОУ „Антон Страшимиров“.
През цялата година се провеждат мероприятия, посветени на годишнината. Кулминацията беше на 07.02.2020, когато се състоя концерт-спектакълът „Виртуално междучасие“. Сцената на ДТ “ Адриана Будевска “ приюти над 130 участници -деца, учители, родители. С огромно желание в спектакъла се включиха ученици от 1 до 7 клас. Публиката се радваше на впечатляващото участие на танцьори, певци, музиканти и артисти, които, макар и непрофесионалисти, предизвикваха с всяко свое изпълнение бурни аплодисменти.
Магнетична бе и изявата на гостите – Мария Петкова, възпитаничка на ОУ „Антон Страшимиров“, а понастоящем абитуриентка от НУМСИ “ Проф. Панчо Владигеров“ и народен хор “ Трепетлика“ с ръководител Пепа Запрянова. Сценарият, написан изцяло от учители в училището, разкри с много хумор и забавление едно обикновено междучасие, в което се води вечният спор между поколенията.
И този път децата и учителите на „Антона“ показаха, че да си част от многобройния училищен екип е чест, привилегия и огромно удоволствие.