ОТЛИЧЕНИ СТРАШИМИРОВЦИ

В навечерието на празника на Бургас – Никулден, кметът Димитър Николов връчи отличията на общо 270 бургаски ученици, които постигнаха през изминалата година високи постижения в образованието, науката и изкуствата. По традиция вълнуващата пета тържествена церемония по връчване на наградите на Община Бургас се проведе в Атриума на Бургаския свободен университет в присъствието на ученици, преподаватели и родители.

Вие носите авторитета на Бургас и ни правите горди и щастливи. Продължавайте в същия дух, защото има смисъл в усилията, които всеки ден полагате. Вашите успехи са празник за нас, за вашите училите и родители. Вашите успехи са празник за Бургас! Благодаря Ви!“, сподели от сцената кметът Димитър Николов, преди да връчи наградите на учениците.

В празничния ден на Страшимировци, с гордост и радост споделяме, че и тази учебна година нашето училище бе част от грандиозното събитие с отличените ни възпитаници, които заслужиха своя успех.

В категория „Изкуства“ отличия получиха учениците от Vв клас - Денислава Сивова, Даниел Добрев и Дарийо Стоянов. В същата категория бяха наградени – Константин Костов от IIIб клас и Алис Добрева от IIIд клас.

В категория „Литература“ заслужена награда бе връчена на Теодора Тодорова от IVв клас, а в категория „Наука“ отличието бе за Йоана Петкова от IVб клас.

Пожелаваме на всички наши ученици многобройни успехи и още куп постижения!

Честит празник!