Отворени врати в ОУ „Антон Страшимиров“

На 5 октомври – Международен ден на учителя – Основно училище „Антон Страшимиров“ Бургас отвори своите врати за учителите, които са приключили трудовия си път в училището.
Елена Начева (дългогодишен директор на училището), Кирилка Петкова (дългогодишен заместник директор), Мери Хльостарова (учител по български език и литература), Галя Стоева (учител по български език и литература), бяха в училището, за да отбележат празника. Към тях се присъединиха и Росица Михалева и Недялка Кирева – начални учители, които са пенсионери от няколко години, но винаги се отзовават, когато е нужно заместване на отсъстващ учител.
Бившите ни колеги си спомниха за незабравими моменти от училищния живот, разгледаха обновените класни стаи за най – малките и реновирания физкултурен салон, бяха поздравени от свои колеги и от учениците от 1 „г“ и 2 „б“ класове, а някои от тях отново влязоха в час и преподаваха.
Усилията и трудът на всеки учител са значими и заслужават уважение, както сред училищната общност, така и сред цялото общество.
Благодарим ви, колеги!
Вратите ни са винаги отворени за всички, чийто професионален живот е бил свързан с ОУ“Антон Страшимиров“ Бургас.