МЕЖДУНАРОДНА УЧЕНИЧЕСКА ОЛИМПИАДА КИНГС

На 13 октомври учениците от ОУ „Антон Страшимиров“ – гр. Бургас бяха приятно изненадани от посещението на лъвчето – символ на Международната ученическа олимпиада Кингс. Целта на посещението му бе лично да се запознае със своите най-добри приятели – децата, да ги призове към нови знания и упоритост, които без притеснение да показват пред целия свят.

Срещата предизвика хиляди детски усмивки и приятни разговори. Запечатахме вълнуващия момент със снимки.

Радваме се да Ви уведомим, че стартира есенния кръг на Международната ученическа олимпиада Кингс! Наградният фонд на олимпиадата е увеличен и ще има много допълнителни изненади.

Предстоящата Ученическа Олимпиада Кингс се състои в два кръга.

Първият кръг е безплатен и ще се проведе в периода от 30 октомври до 12 ноември. Право на участие имат всички ученици от 1-ви до 8-ми клас. Олимпиадите ще се проведат по 7 предмета, които са: английски език, български език, математика, човекът и природата, човекът и обществото, информатика и логика. Тестът е съобразен с учебната програма и изисква базови знания по предмета. Всеки участник ще открие подготвителни тестове в своя профил и може да се включи в олимпиадата по всички предмети.

Провеждането на първи кръг не е обвързано с рейтинг, което означава, че резултатът е индивидуален и може да бъде видян само от участник, родител и учител. Участието в олимпиадата дава възможност на всеки да открие таланти, които не е подозирал, че притежава. Регистрацията се извършва индивидуално или от учител.

Вторият кръг ще се проведе от 22 ноември до 3 декември 2023г. Всички финалисти и техните учители ще получат дипломи и грамоти. Награди очакват победителите! Статистиката показва, че олимпиадите на Кингс допринасят за повишаване на средния успех с над 20%. За повече информация посетете сайта: http://www.kingsolympiad.com

НЕКА ИМАМЕ ЕДНО НОВО И РАЗВИВАЩО СЕ ПОКОЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ!