Конкурси за празника на училището

Уважаеми ученици и родители, скъпи учители,
На 7 декември нашето училище празнува 46 – годишнината от създаването си. Независимо от предизвикателствата на времето, в което живеем, нашите възпитаници успяват да изпълнят заветите на Антон Страшимиров – да бъдат упорити, развиващи се и вдъхновени.
Във връзка с празника на училището, имаме удоволствието да обявим три онлайн конкурса за ученическо творчество:
 Литературен конкурс за разказ и стихотворение „Моето различно училище днес“ – своите произведения изпращайте на имейл g.a.stoeva@abv.bg до 05.12.2020 г.
 Конкурс за рисунка „ Моето училище, моят град“ – снимки на творбите изпращайте на имейл janeva_petia@abv.bg до 05.12.2020 г.
 Музикален конкурс за музикално изпълнение и клип „Талантливи страшимировци“ – изпращайте своите записи на имейл petq_jordanova1976@abv.bg до 05.12.2020 г.
Всички творби в трите направления ще бъдат оценени от компетентно жури, като най-добрите ще бъдат публикувани в сайта и във фейсбук страницата на училището, където ще бъдат оценени чрез гласуване онлайн.
Авторите на трите най-добри произведения във всеки от конкурсите ще бъдат наградени.

Предлагаме на Вашето внимание презентация за дейностите, посветени на патронния празник, при най-малките ни ученици от 2 клас.