ПРИЕМ НА ДЕЦА В І КЛАС

Приемът се извършва по електронен път с регистриране в електронната система на община Бургас в едно от желаните от родителите учебни заведения.
https://www.uburgas.org/
СИСТЕМАТА отваря за регистрация на 12.05.2020 в 8:00 часа.
В стая 25 на ОУ „А.Страшимиров“ родителите, които нямат възможност да направят регистрация онлайн, могат да го направят, спазвайки изискванията за безопасност, като задължително носене на предпазна маска.
В училището е направена необходимата организация за дезинфекция на помещенията и отстояние, като родителите ще влизат вътре по един, за да няма струпване на хора. Техническото лице ще попълни електронния формуляр пред родителя и ще му даде индивидуална парола за достъп до класирането, с която може да провери резултатите, веднага щом бъдат обявени.
Първият етап на записване ще продължи до 18.00 часа на 22 май, а резултатите от класирането ще бъдат обявени на 3 юни в електронната система.
Родителите на приетите на първо класиране деца ще могат да ги запишат в срок от 5 до 12 юни. Обявяването на останалите свободни места след първо класиране ще се извърши на 16 юни.

УСПЕХ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *